Odlučili ste odmor provesti na moru, ali ne možete odabrati lokaciju. Ako otprilike znate da biste voljeli posjetiti južni dio Jadrana, možda je upravo poluotok Pelješac idealno mjesto. S obzirom na veličinu ovog poluotoka, možete očekivati brojne plaže te mnogo smještajnih objekata u kojima možete provesti svoj odmor. Od smještajnih jedinica, možete birati između nekoliko različitih opcija. Dostupno je nekoliko hotela, apartmana, soba, autokampova, a vrlo zanimljiva opcija bi mogao biti i pansion. Jedan od odličnih izbora je svakako pansion Gradina u Lovištu.

Pozicija pansiona Gradina i vrste smještajnih jedinica

Pansion Gradina smjestio se u mjestu Lovište na Pelješcu. Lovište se nalazi na vrhu poluotoka te je okruženo kristalno čistim morem.

Kada je riječ o Lovištu, pansion Gradina je u ovom mjestu najveći ponuđač smještaja. U njemu možete pronaći sobu za dvoje s bračnim krevetom, sobu s pogledom na more, jedan veći apartman te dva studio apartmana. Pogodnost koju pansion Gradina nudi svojim gostima je mogućnost prehrane u njihovom restoranu. Naime, odlučite li se za smještaj u njihovim sobama, cijena uključuje i polupansion, odnosno u cijenu će biti uključeni bogati doručak i večera.

Uključene usluge u cijenu smještaja

Osim samog smještaja i usluge polupansiona za smještaj u sobama, još neke usluge su besplatno uključene u cijenu.

Wi fi usluge danas su postale gotovo neizostavni dio svakog ozbiljnog ponuđača smještaja jer gosti vole mogućnost spajanja na Internet kada dođu na odmor. Pansion Gradina slijedi ove trendove tako da ćete se prilikom boravka kod njih moći besplatno koristiti wi fi uslugama. To je riješeno na način da ćete dobiti lozinku za spajanje na njihovu wi fi mrežu te bezbrižno surfati Internetom za cijelo vrijeme svog boravka.

Volite li pripremati hranu na roštilju, niti za to ne morate brinuti. Naime, pansion Gradina u svom vrtu nudi roštilj koji slobodno mogu koristiti svi njegovi gosti. Na vama je samo da dođete i uživate u uslugama pansiona Gradina te u prekasnom moru i brojnim zanimljivostima u okolici.

admin

Recommended Posts