English: Category:PetrovacPetrovac in Adriatic...
(Photo credit: Wikipedia)

U današnjoj poplavi turističke ponude teško je naći odgovarajući paket za godišnji odmor. Ponude je dovoljno, samo je treba pregledati i napraviti uži izbor onih, koje bi odgovarale upravo nama. To, na žalost, zahtjeva mnogo truda i živaca. Pretraživači nemaju uvijek navedene sve važne podatke o apartmanima. Kako si mogu olakšati potragu za apartmanom na moru?

Jedan od načina je da preko nekog oglasnika upišete u rubriku- tražim. Pokušajte naći lokalni internetni oglasnik s područja na kojem tražite smještaj. Objavite oglas tipa “tražim apartman na moru” i dodajte osnovne zahtjeve. Oglas sastavite promišljeno jer na taj način, već od samog početka potrage, filtrirate prave ponude za vas. Napišite svoje najvažnije zahtjeve, npr. udaljenost od mora tj. od plaže, da li je primjereno za malu djecu, postoji li mogućnost najma broda itd. Uvijek zahtjevajte slike lokacije i unutrašnjosti objekta. Većina ponuditelja smještaja na moru ima već objavljenu ponudu na nekom od turističkih internetnih portala, a neki i vlastitu internetnu stranicu.

Na kraju nam preostaje samo čekati na odaziv i pregledati ponude. Prednost ovakvog načina je u direktnom kontaktu s ponuditeljima smještaja, a posljedično samim tim i nižim cijenama. Na taj način možete uštedjeti i nešto novaca, npr. za sladoled. Djeca bi vam bila jako zahvalna.

admin

Recommended Posts