Thermana Laško, Slovenija

Mnogi traže zanimljive lokacije kamo mogu pobjeći barem na jedan dan ili na više dana, kako bi se malo opustili i zaboravili na sav stres i probleme koji im se nagomilaju. Postoje razne ideje kako iskoristiti slobodno vrijeme, a ako se ne možete odlučiti, razmislite o termama. One nude pregršt raznih zanimljivih sadržaja za sve dobne skupine te će biti odlične za obitelji s djecom, za parove pa čak i za samce.

Thermana Laško - romantični paket za dvoje
Thermana Laško nudi i posebno prilagođeni romantični paket za dvoje

Iako postoje i mnoge terme u Hrvatskoj, mnogi danas odlaze i u susjednu Sloveniju zbog velikog izbora, a mnogima je Thermana Laško jedna od dražih odredišta koje nudi jako puno.

Veliki izbor bazena

Ono što je bitno za svake terme kako bi privukle što je moguće više posjetitelja je vrlo veliki izbor bazena. Tako Thermana Laško nudi veliki izbor bazena, od onih koji se nalaze u unutrašnjem dijelu pa do onih koji se nalaze u vanjskom dijelu, u kojima možete uživati tijekom toplijeg doba godine. Tako možete uživati u bazenima:

  • Za plivanje
  • Za djecu
  • S valovima
  • Za rekreaciju, s masažnim dijelovima

Isto tako, vrlo zanimljivi su i bazeni koji se protežu i kroz unutarnji i vanjski dio, a Thermana Laško također nudi jedan takav. Zbog velikog izbora bazena, ova lokacija je odlična i za obitelji koje dolaze s djecom jer će djeca uživati u bazenima koji su namijenjeni za njih.

Wellness za sve

Još nešto što svake dobre terme moraju imati je i dio posvećen wellness uslugama. Thermana Laško tako nudi brojne wellness usluge pa će u njima uživati svi oni koji vole saune, masaže i sve brojne druge usluge. Također se ističu i nekim zanimljivim tretmanima koje nećete pronaći na drugim mjestima, kao što su npr. terapija uz pomoć soli ili posebne wellness usluge s konopljom.

Thermana Laško - masaža
Thermana Laško tako nudi brojne wellness usluge kao što su masaže, sauna, …

Ove usluge se uglavnom nadoplaćuju posebno te možete odabrati samo one koje vas zanimaju. Također su dostupni i razni paketi unutar kojih ćete dobiti pristup korištenju raznih wellness usluga, kada i kako vi to želite. Također su dostupni i posebno prilagođeni romantični paketi za dvoje u koje su uključene razne usluge u kojima ćete moći uživati sa svojim partnerom. Romantični odmor za dvoje idealna je prilika da se ponovno povežete s voljenom osobom, daleko od svakodnevnih obaveza i stresa.

Dodatne pogodnosti za članove Thermana kluba

Thermana Laško nudi i posebne pogodnosti za sve one koji će ih češće posjećivati. Tako se nudi mogućnost dobivanja zlatne ili plave kartice, odnosno sudjelovanje u posebnim pogodnostima koje donosi učlanjenje u tzv. Thermana Club. Plava kartica nudi besplatno članstvo, a skeniranjem kartice pri posjetu Thermani u Laškom ostvarujete posebne bodove, imate mogućnost sudjelovanja u nagradnim igrama, primanja informacija o novim uslugama i slično. Bodove kasnije možete koristiti za korištenje raznih usluga.

YouTube video
Terme u Sloveniji su idealan izbor za odmor i opuštanje – Thermana Laško promo

S druge strane, zlatna kartica se dobiva uz godišnju uplatu članarine od 40 eura. Korištenjem te kartice ostvarujete popuste za cijene usluga kupališta, popuste na wellness usluge i slično. U svakom slučaju, planirate li ih često posjećivati, svako se isplati platiti članarinu i zatražiti zlatnu karticu.

Višednevni boravak u termama

Ako vam jedan dan nije dovoljan, možete u termama provesti i više dana. Najbolji izbor je svakako hotel Thermana Park koji sa svoje 4 zvjezdice nudi vrhunski komfor svakom gostu, a ujedno i izvrsnu hranu i dodatni sadržaj. Gosti tako u hotelu mogu kupiti i razne dodatne programe koji su dostupni unutar samog hotela ili u termama Thermama Laško. Primjerice, dostupni su razni joga programi, programi pomlađivanja Ayurveda tretmanom, wellness programi i slično.

Za parove se preporučuju romantični paketi za dvoje koji uključuju razne aktivnosti u kojima parovi mogu uživati tijekom boravka u hotelu.

Romantični paketi za dvoje su sve popularniji

Za parove koji ne znaju kako kvalitetno provesti zajedničko vrijeme, Thermana Laško ima rješenje. Naime, u ponudi tijekom godine su posebni romantični paketi za dvoje. Oni uključuju više usluga, a neke od njih su:

  • Smještaj u hotelu u standard dvokrevetnoj sobi
  • Pristup svim bazenima bez dodatne nadoplate
  • Mogućnost korištenja fitness centra
  • Romantična večera 
  • Posluživanje doručka u sobi
  • Pjenušac u sobi prilikom dolaska

Ovo su samo neke od uključenih usluga. U svakom slučaju, romantični paket za dvoje može biti i odličan poklon pa ako razmišljate što pokloniti nekom paru koji možda slavi obljetnicu veze ili slično, ovo je odličan izbor. Parovi će tada dobiti poklon bon koji će moći iskoristiti onda kada im to najviše odgovara. A trenutke koje provedu zajedno na ovom mjestu će pamtiti cijeli život.

admin

Recommended Posts